News Item: NAJBOLJI KLUB PRVENSTVA VOJVODINE u disciplini FULL CONTACT
(Category: Misc)
Posted by Administrator
Thursday 29 December 2011 - 10:35:08

Učestvovalo 85 takmičara iz 14 klubova. Održano ukupno 52 meča (22 u eliminacijama i 30 finalnih). Pionirski uzrast (17 takmičara), kadeti (14 m.), juniori ( 24 m. i 6 devojaka), seniori (22 muškaraca).Naši takmičari su više nego dobro ''odradili'' poslednje prvenstvo Vojvodine u 2010-oj godini. Svi su dali sve od sebe, a neki takmičari su imali ''vatreno krštenje'' tj. nastupili su prvi put. Svako od njih treb ada bude više nego zadovoljan prikazanim.


PIONIRI:

1. - 47 kg. Zdravko Bijelić --------ZLATO - Zdravko svaki meč radi sve bolje i bolje... Biće to VELIKI šampion!

2. – 55 kg. Zoran Janković --------ZLATO - Specijalista za tamburicu ( upravo se vratio sa školovanja u Rumuniji)- specijalista u ringu. Koliko je porastao -toliko je napredovao. Bravo Zoki!

KADETI:

3. - 60 kg. Petar Maglovski --------ZLATO - Posle duže pauze , naš Pera je ''proradio''! Znali smo da može mnogo. Čestitamo!

4. – 63,5 kg. Vukašin Stupar --------ZLATO - Svaki meče je bolji i bolji. Protivnik je stariji, ali Vule je znalački vodio meč do velike pobede. Samo napred Vule!

JUNIORI:

5. – 57 kg. Miroslav Mazić -------- ZLATO - Bio je biolestan , ali se to ništa nije videlo ! Mislimo da mu je ova pauza više koristila. Našli smo odgovarajuću kategoriju, i sada samo napred...

6. - 63,5 kg. Petar Divjaković -------- SREBRO - Pera zvani ''SRCE K'O KUĆA'' ! Pera VELIKI ! NIKO nema toliko srce kao ovaj momčina!!!! Prvi meč dobio prekidom, drugi izgubio... Ali toliko je ostavio volje i želje na ovom ringu, da će sve to ''pokupiti''sledeći put i pobediti! Bravo Pero!

7. - 67 kg. Dušan Šaponja --------Prvi meč za ovog momka i poraz na poene. Obzirom na staž u treningu- odličan meč. Sutra je odmah bio na treningu... Takvi će pobeđivati...
8. – 71 kg. Nemanja Frol -------- BRONZA - Takođe prvi meč... Isto kao predhodno...

9. - 81 kg. Nenad Letić -------- BRONZA - Veliki borac , ali je napravio veliku pauzu. Zna gde greši , i to je jako dobro. Teško je spojiti putovanje (Gardinovci) i trening, ali može...

SENIORI ''B'' klasa:

10. – 67 kg. Darko Marković -------- ZLATO - Pobeda prekidom. Dokazani ŠAMPION!

11. – 75 kg. Miroslav Ristić -------- SREBRO - Drugi meč za našeg takmičara i izvanredna borbenost i znanje. Malo više treninga i biće sve bolje.

12. - 86 kg. Branislav Plavšić -------- ZLATO - Ovaj momak ne zna za sredinu. Ili radi dobro ili.... Ovaj put je VIŠE nego dobro. Milina za sve u sali... Bravo majstore!

13. - 91 kg. Radomir Ostojić-------- BRONZA - Prvi put i teško se snašao u ringu. Sutra je i on bio na treningu... Samo napred.

Veliko zajedništvo je pokazalo zašto je ovaj Klub već 8 (osam) godina NAJBOLJI na prvenstvima Vojvodine. ČESTITAMO trenerima!


This news item is from Klub borilačkih sportova ''VOJVODINA''
( http://muaythaivojvodina.rs/news.php?extend.134 )