News Item: OPEN SERBIA - K-1 međunarodni turnir
(Category: Misc)
Posted by Administrator
Wednesday 14 March 2012 - 07:45:06

Veliki turnir i svake godine sve bolji i bolji... Ove godine naš Klub su predstavljala dva takmičara ( i to kakva), ali ono što su prikazali - sve govori.
Najveća nada srpskog kik boksa Miljan Vidović , je željan dokazivanja. Velika želja, volja i ''glad'' za pobedom ga vode sve dalje i dalje...
Kategorija do 75 kg. je jedna od naj jačih u našoj zemlji. Toliki broj velikih boraca na jednom mestu - teško je okupiti. Stevan Živković, Ljubo Jalovi, Marko Dragović, Miloš Mihaljević, Aleksandar Bojić, Dušan Šućur, Pešut, Antić... Svaki je dobar i opasan na svoj način...
Ali.... Miljan... Prvi meč : Aleš Zavec (Slovenija) - nezgodan borac, prvi meč na turniru... Pobeda 3 :0
Drugi meč : Mladen Pešut C.Z:-Delije) - budućnost kik boksa K.O u 2-oj rundi. Razorni lou kikovi...
Treći meč : Ljubo Jalovi (Vrbas) - srebrni sa poslednjeg svetskog prvenstva u disciplini K-1, prvak Srbije .... Pobeda 2:1.
Četvrti meč: Stevan Živković (Niš) -srebrni sa poslednjeg svetskog prvenstva u disciplini K-1 , prvak Srbije... Meč prepun obrta i dinamike.... Miljanova prva runda. Čisto, efektno !
Druga runda - Miljan dobro radi do polovine runde, i tada nošen publikom gubi ''kontrolu'' nad mečom i pokušava da dobije meč ''na silu'' . To ne prolazi kod Steve Živkovića... Jednostavno ovaj miomak je ''odradio'' gomilu ovakvih mečeva. Ima sve to u rukama i nogama. Rusi, francuzi, italijani, ukrajinci... Svi su pokušavali, i samo su ostali na pokušaju.Treća runda - iako je dobio savete iz ugla , Miljanu je ''voda ušla u uši'' . Više ništa nije važno i jednostavno mladost hoće da osvoji ''sve po svaku cenu''. Velike razmene udaraca , u svakoj je Stevan bio poslednji koji je zadao udarac. nekoliko jakih udaraca je razmenjeno sa obe strane i pravo je čudo kako neko nije završio na podu.
Čista pobeda Steve i veliko iskustvo za Miljana. Aplauzi publike za oba borca, i veliki zalog za budućnost srpskog borilačkog sporta.

Drugi naš takmičar - Uroš Bogojević.
Prvo kolo slobodan Kao najbolji srpski borac u ovoj kategoriji.
Drugo kolo : Zoran Milovanović ( klub ''011'' Beograd).. Odličan borac, čvrst, stamen, ali početnik. Čista pobeda 3:0 za Uroša.
Treće kolo : Nikola Stošić (SD Kombat - Smederevo) Fantastičan borac. U 1/2 finalu je pobedio Viktora Šubića (C.Z.-Delije). Veliki meč i velika pobeda.
Od prve do poslednje runde Uroš je kontrolisao meč i sve je držao pod kontrolom. Jednostavno svaka akcija je imala reakciju, svaki napad svoj odgovor, a svaka greška je imala kaznu. Čisto, glatko, efektno i mnogo lakše nego što smo očekivali.
Zato je ovaj momak VELIKI borac!
Velika zahvalnost članovima Kluba koji su pratili svoje drugare na ovom takmičenju. Aleksandru Gogiću nije bilo teško da posle meča u Italiji , dođe i bodri svog druga. Aleksandar Nađ je posle noćne smene došao na meč. Srđan Seleš je pomagao svo vreme. Slaviša je uvek tu da bodri i pomogne. Miško Vidović je tu da ugosti sve, Bojan Virovac da navija...
HVALA SVIMA!!! TAKO SE volI SVOJ Klub!


This news item is from Klub borilačkih sportova ''VOJVODINA''
( http://muaythaivojvodina.rs/news.php?extend.138 )