News Item: MILJAN K-1 PRVAK EVROPE
(Category: Misc)
Posted by Administrator
Tuesday 30 December 2014 - 11:36:10

Novi Sad je bio domaćin KIK BOKS REVIJE, u organizaciji Kik boks saveza Novog Sada, i ''Mega Promotion System'' organizacije...


Velika dvorana SPENS-a je bila ispunjena gledaocima (oko 4 000 posetioca), i svim ljubiteljima ovog sporta. Odlična medijska zastupljenost (TV B92, TV PRVA, TV NS...), velika medijska propraćenost je bila lep način za promociju sporta i svih njegovih činilaca: takmičara, trenera, sportskih radnika, sudija, vežbača i svih poštovalaca našeg sporta.

Na talonu su bile dve titule:

WAKO PRO titula prvaka Evrope, disc. K-1, do 81,4 kg.: Miljan Vidović protiv Lszlo Szaba (Mađarska, Klub '' SE-Energy team'' Bekescsaba).

Težak i neizvestan meč, prepun prokreta. Svako malo je vodio jedan borac, pruzimao inicijativu, branio se, kontrirao, preuzimao vođstvo i jurišao ka tituli. Miljan je ''malo'' bio pod optećenjem (zbog publike, prijatelje, medija), ali uspešno je sve ''odradio'' i potpunom inicijativom u 5-oj poslednjoj rundi, zaslužio da pobedi, SVE ČESTITKE za sve što je ovaj naš ŠAMPION doživeo, proživeo i preživeo da osvoji pojas Prvaka Evrope. ČESTITAMO!!

Posebna zahvalnost Slaviši Janjošu što je pomogao da se ovaj meč uopšte održi...

i WAKO PRO titula prvaka sveta, diciplina LOW KICK, do 88,6 kg.: Nenad Pagonis protiva Agrona Pretenija (Hrvatska, Klub ''PIT BULL'' Split).

Kontrola meča od prve runde... Do poslednje... Prvak sveta - Nenad Pagonis! Čestitamo Nenadu i njegovom timu!

U uvodnim mečevima su nastupili:

Miloš Keljanović (VOJVODINA-Veletabak) - Luka Spremo (Batajnica) - 1:2

Miloš je počeo rezervisano prvu rundu , kao i njegov protivnik... Druga runda je protekla u odličnim kontara udarcima Luke Sprema i ovu rundu je dobio... Treća runda je bila potpuna dominacija Miloša Keljanovića i njegov protivnik je više bio na podu (što od Miloševe inicijative, što od gubitka ravnoteže prilikom zadavanja sopstvenih udaraca). Diskutabilana odluka sudija! Ne znam šta drugo da kažem.... Velika šteta za Miloša, koji se posle teže povrede uspešno vratio u ring....

Denis Marjanović (Banja Luka) - Miloš Marković (C.Z.- Delije) - 3:0

Pobeda Denisa, prekidom....

Tijana Srdić (VOJVODINA-Veletabak) - Aleksandra Krstić (Pagonis Team) - 0:3

Dobar meč, ali svaku rundu je Saška bila bolja za poen-dva. Čestitamo! Iako ovo nije opravdanje, MORAMO napomenuti da je Tijana (odličan student policijske akademije), čitave dve poslednje nedelje bila angažovana oko bezbednosti velikog međunarodnog sastanja u Beogradu. Čestitamo Tijani na obostranom angažovanju!

Darko Miličić (Pagonis Team) - Radovan Radojčin (Senta) - meč prekinut zbog povrede....

HVALA SVIMA!!!
This news item is from Klub borilačkih sportova ''VOJVODINA''
( http://muaythaivojvodina.rs/news.php?extend.234 )