News Item: Pripreme reprezentacije Srbije u kik boksu u kampu na Mitrovcu na Tari
(Category: Misc)
Posted by Administrator
Thursday 29 October 2015 - 07:56:16

Kik boks reprezentacija Srbije se za predstojeće Svetsko prvenstvo priprema u bazi na Mitrovcu na Tari, uobičajenom mestu koje je već 15 godina talično za naše takmičare.


Posle boravka i priprema na ovoj vazdušnoj banji, naši sportisti su odlazili na prvenstva i u Srbiju se vraćali sa pregrštom medalja.

Na konferenciji je prisustvovao Predsednik saveza Borislav Pelević i kompletan stručni štab sa pomoćnim trenerima, gde je novinarima prezentovana trenutna situacija u organizaciji Svetskog prvenstva. Pripreme reprezentacije su takodje bile tema koja je interesovala novinare. Selektor Nebojša Milošević , sportski direktor Miodrag Jotić i trener Neven Dondur detaljno su upoznali novinare o planu i programu priprema. Novinari su ostali posle konferencije da prisustvuju treningu sve tri grupe takmičara. Treninzi se održavaju dva puta dnevno i to u tri grupe, obzirom da je na pripremama prisutan veliki broj takmičara i takmičarki: njih ukupno 45 sa 10 trenera.

Novinari su imali priliku da saznaju i od kapitena reprezentacije Nenada Pagonisa da su momci i devojke zdravi, raspoloženi i ponosni što će imati priliku da vežbaju sa vrhunskim stručnjacima kao i da pred domaćom publikom na Svetskom prvenstvu pokažu svoj kvalitet.
Izvor: www.kick.rs


This news item is from Klub borilačkih sportova ''VOJVODINA''
( http://muaythaivojvodina.rs/news.php?extend.252 )