News Item: NAJBOLJI KLUB K-1 prvenstva Srbije
(Category: Misc)
Posted by Administrator
Tuesday 19 April 2016 - 07:12:06

Beograd je bio domaćin K-1 prvenstva Srbije za "B" klasu...


I kao i prošle, i pred prošle, i one pre, kao i svih prošlih godina (od 2009. godine pa do danas, naš Klub je bio najbolji na prvenstvima Srbije u disciplini K-1. U jednoj ili u obe klase (2013, 2014, 2015 godine - K-1 Prvaci Srbije za "A" i "B" klasu). Malo li je??? To mogu samo naši takmičari i takmičarke!

Na ovo prvenstvo smo otišli u podmlađenom sastavu, i to po kategorijama:

1. -51 kg. Milan Marić - SREBRO, bolest i temperatura je bila jača od Milana. Samo danas. Videćemo ubuduće.

2. -63,5 kg. Petar Divjaković - SREBRO. Kada je teško, onda PERA nastupa.Borac bez kompromisa! Ni za sebe, ni za protivnika. Nije važna ni kategorija, ni ime protivnika, ni težina, ni visina... Ništa mu nije važnije od pobede. Petar Divjaković!

3. -67 kg. Vukašin Stupar - BRONZA. Posle male pauze, Vule polako ulazi u formu. Polako... Sve će to doći na svoje...

4. -71 kg. Dušan Zlatanović - prvi meč, prvi nastup, i poraz na poene. Svaki početak je težak.

5. -75 kg. Stefan Markanović - ZLATO. Počeo je kao junior. Trenirao, vežbao, pronalazio sebe, i uz veliku pomoć Željka Šobića najzad "pronašao" sebe. Tri meče, tri pobede, i NOVI Prvak Srbije. Čestitamo!

6. -91 kg. Petar Popović - je ovaj put imao peh da prvi meč u ovoj kategoriji, radi sa najboljim - Mitar Dugalić ("Konstantin" Niš). Međutim Petar se odlično borio, ne respektujući protivnika, i ne mareći za njegove uspehe. Bravo Petre!

7. -91 kg. Miloš Cvijetićanin -ZLATO. "Stari" novi Prvak Srbije. Kao i prošle godine, Miloš nije imao konkurenciju u ovoj kategoriji... Idemo dalje!

8. -91 kg. Darko Dukić - BRONZA. Prvi meč, prvi poraz, i prva medalja. Dosta za početak. Darko je velika nada našeg Kluba!

9. +91 kg. Boško Gligorić - BRONZA. Oni koji ne poznaju Boška, NE ZNAJU šta ih čeka. Tako je i na takmičenjima. Svako se podsmehne, našali i onda ih sleduje isto to od strane Boška. Ali u duploj porciji!!! Beskompromisnost, hrabrost, volja, i snaga je "spakovana" kod Boleta, u mnogooo većeoj meri nego što izgleda, To znamo mi, i njegovi protivnici.

Takmičarke:

10. -52 kg. Tijana Nikolić - kao i uvek, kada je u mogućnosti, Tijana će UVEK pomoći. Hvala!

11. -65 kg. Marijana Dasović - BRONZA. Posle godinu dana pauze, Marijana se "vratila". Biće sve to kao pre!!!

12. -70 kg. Larisa Šaša - SREBRO. Lara se "mučila" da ima ovu kilažu. Ovo nije njena kategorija... Ova devojka je jedan od najvećih talenata u kik boksu. Njen trud, rad i zalaganje na treningu je neverovatan. Sve će se to vratiti! Samo napred!

Pravo je zadovoljstvo imati ovakve ljude, takmičare i borce! Čestitamo!!!


This news item is from Klub borilačkih sportova ''VOJVODINA''
( http://muaythaivojvodina.rs/news.php?extend.261 )