ODLIÄŒAN POÄŒETAK TAKMIÄŒARSKE SEZONE

NAJBOLJI KLUB NA PRVENSTVU SRBIJE ''B'' KLASA
Prv.Srbije za ''B'' klasu, disciplina FULL CONTACT , Lazarevac 11.03.2012.god.

Iako nekoliko naših standardnih takmičara je bilo povređeno (Dejan Marković, Goran Kašić, Zoran Rajačić...), veliki broj ''novih'' vežbača je izrazilo želju da nastupi na prvenstvu.

Kategorija do 81 kg.: Aleksandar Todorović je nastupio prvi put. Imao je nesreću da se u prvom kolu susretne sa odličnim takmičarem iz kluba ''011''. Prva runda je bila dobra , ali kako je meč dalje odmicao.... Još je rano za Todora i samo da počne intenzivnije da trenira i sve će biti u redu.Kat. - 67 kg.: Nemanja Frol .
Još jedan debitant ali je pokazao kvalitet na kome se može razviti dobar borac. Tokom čitavog meča se borio, primao i uzvraćao udarce. Želeo je da prekine meč , ali nije... dobro je odradi, nije pobedio ali ako nastavi - pobeđivaće.Kat.- 86 kg.: Igor Nistor
Jednostavno nije mogao da se oslobodi ''pritiska''. Radio je pod ''kočnicom'' prve dve runde (dovoljno za njegovog protivnika), i tek je treću rundu krenuo u napade. Da je radio od prve runde tako... Ovako poraz na poene.Kat.- 57 kg.: Miroslav Mazić
Odličan , neizvestan meč. Njegov protivnik Silver Jašarević iz Zemuna ( Znači....). Oba borca su dali sve od sebe, i smenjivali su se u razmeni udaraca. Nešto više inicijative ( tačnije svaki ''poslednji '' udarac ) je bio na strani Miroslavovog protivnika. Poraz Mazića ali on se dokazao kao dobar borac i uvereni smo da će to ispraviti.Nimalo lep početak... Tada smo otišli na ručak i... nastavak takmičenja....

kat. - 91 kg.: Đorđe Ilić
Đole ima jedan meč u knjižici. Ima veliko srce i odličan borbeni duh. Protivnik iz Niša nemoćan. Duge ruke, stopiranja, odlični kružni udarci nogom. Čista pobeda. Plasirao se u finale.
Ista kategorija (-91 kg.): Andi Đurđević
Andiju je ovi poslednje takmičenje u ''B'' klasi. Odličan meč sa Ivanom Trailovićem (''SPARTAN'' Požarevac). Vraća udarce, ''juri'' protivnika, ali Andi zna, može i udara... Čista pobeda Andija Đurđevića.Kat. + 70 kg. za devojke : Nađa Marković
Naša takmičarka koja pleni svojim stasom i izgledom. Počela je da radi mečeve (napokon), i to onako kako izgleda. Čvrsto , snažno, moćno... Njena protivnica nije imala šanse. Tri nokdauna i prekid meča. Nađa u Finalu.FINALE: Kategorija -57 kg. Milan Perduh - Silver Jašarević (Zemun)
Finale sa Mazićevim protivnikom. Izgledalo je da će Milan imati lakši deo posla , nakon napornog eliminacionog meča sa Mazićem. Ali nekao je Milan stalno ostajao nedorečen. Krene , pa stane.. Udari, pa se povuče... Nikako nije nastavljao napade i velika ''praznina'' u borbi (periodi bez akcija), je omogućavala Jašareviću da se odmori i napada. Srebro za Milana Perduha. Može on puno, puno bolje...FINALE :Kategorija do 91 kg. Andi Đurđević - Đorđe Ilić (obojica VOJVODINA-Veletabak)

Finale nisu radila naša dva takmičara. Andi ide u ''A''klasu kao Prvak Srbije u ful kontaktu za ''B'' klasu. Đole ''samo'' srebro (ovaj put)!FINALE devojke + 70 kg. Nađa Marković - Ivana Marković (''Kolubara'' Lazarevac)Ivana je iskusnija protivnica i pokušavala je da ''završi'' meč ranije. Napadala , jurila, udarala, ali Nađa je ''tvrd''orah''. iako još mora da uči , Nađa je vraćala sve udarce, eskivirala i ponovo napadala. Pobeda Ivane ali ne baš lako. Nađa je rekla da će joj sledeći put biti još teže ( Ivani). Srebro za Nađu!Skor našeg tima je 1 zlato (Andi), 3 srebra ( Perduh, Đole, Nađa), i 1 bronza (Mazić) - ukupno 10 bodova (zlato -3 boda, srebro-2 boda, bronza- 1bod). Isto kao Bugijev klub ''011'' , ali oni imaju 3 zlata i bronzu.

Odličan početak sezone i nauk za ubuduće- Prvo ručak pa onda šopanje.....

..
   
printer friendly create pdf of this news item