K-1 PRVENSTVO SRBIJE za ''A'' klasu

Drugog dana takmičenja u Nišu, na redu su bile eliminacije u ''A'' klasi i finalni mečevi ''B'' klase. Prvo su radili ''stariji''....1. – 75 kg. Miljan Vidović- Prvi meč sa velikim šampionom Ljubom Jalovim (Vrbas). Ova dva borca su dobri znalci i svaki njihov meč je poslastica za ljubitelje borilačkog sporta. Meč prepun akcije, kombinacije i nadmudrivanja. Pobeda Miljana Vidovića! Finale sa Stevanom Živklovićem iz Niša.
2. + 91 kg. Srđan Seleš- Protivnik Nenad Miletić iz ''Crvene Zvezde-Delije'' .Nekadašnji juniorski vice šampion sveta koji sada živi radi i trenira u Parizu, je bio zagrevanje za finale. 3:0 za Seleša!
3. - 57kg. Aleksandar Đorđević -SREBRO. Finale sa Milanom Savićem iz ''C.Z.Delije''. 3:0 za Savića!
4. – 63,5 kg. Aleksandar Gogić -ZLATO. Razbijač! Razarač! Bomba! ''Stari'' Prvak Srbije - GOGIĆ!
5. – 91 kg. Luka Stajić -ZLATO. Protivnik Ivan Delić iz ''CZ-Delije''. Čisto, lepo. kvalitetno... 3:0 za Luku!
6. + 91 kg. Srđan Seleš-SREBRO. Protivnik Gagi Jovanović iz ''C.Z-Delije'' ( odakle bi drugo bio?!?!), veliki šampion i nosilac brojnih medalja sa evropskih i svetskih ringova. Meč kakvom se Gagi nije nadao, ali mi jesmo... Serije udaraca, kolena pa tada Srkijev aperkat u telo. Promena garda,i desni kroše, pa opet kolena, kolena...
Bravo Srđane! Poraz ali ''strašan'' meč. Odličan meč!
7. - 75 kg. Miljan Vidović - SREBRO. Za kraj se ostavlja najslađe... Domaći borac Stevan Živković, aktuelni vice šampion sveta u disciplini Low Kick, je ostavljen za kraj. Protivnik naš Miljan...
Iako su mu noge povređene od predhodnog meča, Miljan to nije pokazivao ničim. Žestok meč, velike (i snažne) razmene udaraca, i fantastičan tempo. U prvoj rundi Steva je pokušao da iznenadi Miljana desnim krošeom (više swing), ali je izdržao i što je još bolje - uzvratio je.
Publika je na nogama pratila ovu borbu i ako je navijala za svog borca, nagrađivala je Miljanove akcije. Na žalost nije mogao udarati nogama i to je u znatnoj meri donelo prevagu.
Pobeda Steve Živkoviča i aplauz za Miljana Vidovića.
MORAMO reći da je Miljan odradio dva meča sa nosiocima SREBRNE medalje sa svetskog prvenstva u kik boksu . Jedan sa K-1 ringa, drugi sa LOW Kick-a. ČESTITKE!
Naš Klub je u ukupnom plasmanu zauzeo drugio mesto, u konkurenciji 20 klubova sa teritorije Srbije. C.Z.-Delije 15 bodova, VOJVODINA-Veletabak 12 bodova, Niš 5 (pet) bodova....
I C.Z.Delije i mi smo imali 5 finala. Zvezda je osvojila 3 zlata i 2 srebra, a VOJVODINA 2 zlata i 3 srebra...
Samo da je neko pobedio od naših takmičara....HVALA svima na trudu i zalaganju.
..
   
printer friendly create pdf of this news item