KICKLIGHT PRVENSTVO SRBIJE 17.05.2015.

Beograd (17.05.2015.); prv. Srbije za pionire i seniore; KICK LIGHT:

U Ledenoj dvorani "Pionira" održano je Prvenstvo Srbije za pionire i seniore u disciplini kick light contact. Učestvovalo je 194 takmičara iz 31 kluba. U konkurenciji pionira nadmetalo je 74 takmičara, najviše u kategoriji +47 kg gde se našlo čak 19 boraca. U konkurenciji seniora takmičila su se 194 borca, a najviše ih je bilo u kategoriji do 74 kg - 16.

Naši takmičari su dali sve od sebe i pokazali su da im ni ova disciplina nije strana. Posebno su oduševili debitanti, takmičari koji su prvi put nastupili, i zadovoljili naše trenere...

PIONIRI:
-42 kg. Aleksa Germek se nije dobro zagrejao i to ga je koštalo pobede. Bolji je bio Aleksandar Crnjaković - BANOVIĆ STRAHINJA!
-42 kg. Miloš Germek je imao tri meča, dve pobede (Stefan Putničanin - BATAJNICA, Saša Cvejanov - INTERNACIONAL), i poraz od Jovana Nikolića (WARRIOR). Miloševo SREBRO, i titula Vicešampiona Srbije!
+47 kg. Uroš Dokić - prvi put nastupa, i odmah dve pobede (Aleksa Joksimović - BANOVIĆ STRAHINJA, Marko Cvetkov - CRNA KOBRA), i poraz od Prvaka Srvije Emila Batkića (NOVI PAZAR). BRAVO za Uroša!
+47 kg. Stefan Ćurčić - debitant. Opravdao očekivanja!
+47 kg. Nemanja Markanović svaki put sve bolji i bolji...

PIONIRKA:
+47 kg. Snežana Virijević je prvi put nastupila, i pokazala da je pred njom budućnost.

SENIORI:
-63 kg. Miroslav Mazić- dve pobede (Ivan Janković -KALIFORNIJA, i Boris Dimitrijević -POBEDNIK) ,i poraz od Radoja Stevanovića (Pan DŽIM). tri borbe i ''samo'' BRONZA.
–69 kg. Milan Plavšić se slabo snašao i treba mu što više mečeva. Pobeda (Milan Milovanov -KOBRA) i poraz (Nikola Aleksić -BATAJNICA).
–74 kg. Zoran Popengov- debitant! Jedna pobeda (Aron Berta -SENTA), i jedan poraz (Lazar Stanimirović -VOŽDOVAC). Odlično za početak!
–79 kg. Petar Popović- poraz... Samo malo više koncentracije! Samo malo!!!!
–89 kg. Miloš Cvjetićanin - dve pobede (Marko Milošević - POBEDNIK, i Ognjen Dragojerac - NOVI BEOGRAD). Može i bolje... Prvak Srbije! ZLATO!
+94 kg. Boško Gligorić - prvi meč sa osvajačem titule (Dalibor Milutinović - POBEDNIK). Šteta, Boško bi pokazao šta zna...

DEVOJKE:
–52 kg. Marijana Dasović je svaki put sve bolja i bolja... BRONZA
–70 kg. Larisa Šaša je imala ''nesreću'' da se bori sa aktuelnom prvakinjom (Tijana Vuković -POBEDNIK). BRONZA!
+70 kg. Tijana Srdić je imala ''zagrevanje'' za dalje nastupe. Posle dve pobede (Milena Blagojević i Milica Vučić - NIŠ). ZLATO!

Čestitke trenerima (Dr. Steva Vodogaz, prof. Srđan Vujić i prof. Željko Šobić) za veliki trud i rad!
..
   
printer friendly create pdf of this news item