Poslednje kolo Slovenske Muaythai Lige

Ovog vikenda u Sloveniji ( Novo Mesto, 05.02.2010.), se odrzava poslednje kolo Slovenske Muaythai Lige. Ovo je takmicenje medjunarodnog karaktera i ucestvuju klubovi iz Slovenije, Hrvatske, Holandije, Slovacke, Italijei nas Klub kao predstavnik Srbije.


U nekoliko proslih kola SMTL (Slovenske Muaythai Lige), nasi borci su nastupali (pogledaj ''stare'' vesti ), borili se , sticali iskustvo...
Nasa dva borca su stekla pravo da se bore za pojas SMTL i time postanu sampioni SMTL-e u svojim kategorijama.To su Aleksandar Gogic (-60 kg.) i Srdjan Seles (+95 kg.).

Protivnik Aleksandra Gogica je Žiga Gril, mladi takmicar , visine 182 cm, tezine 60 kg,iz Scorpion gyma Novo Mesto. Muay thai trenira 2 godine i ima 18 godina.Do sada je imao 7 meceva, 5 pobeda i 2 poraza. Drzavni prvak je za 2010 godinu.Selesov protivnik je njegov stari znanac Rok Strucl , kojeg je Srki vec pobedio ali sada mu pokusava spremiti ''osvetu''. Rok je dolazeca zvezda teske kategorije i svoj uspon je poceo nastupom na K-1 kvalifikacijama u Splitu (pre 2 godine), kada je high kickom pobedio domaceg borca Tovarovica.Posle je nastupao u Sarajevu (pobeda nad Imamovicem), zatim u decembru, u Ljubljani (nokaut protiv Lazara Tomica).
Rok ima 21 godinu,189 cm, itezak je 113 kg. Imao je 15 meceva, 11 pobeda i 4 poraza. Visestruki je prvak Slovenije, i drugi sa evropskog prvenstva u Nemackoj (20??). Nesumnjivo da ovaj momak zeli pobedu nad Srkijem ali ... Seles vrlo dobro zna svoje kvalitete i nece mu dozvoliti iznenadjenje...
Nasa ekipa ce biti pojacana za vrsne sudije : Jelenu Djuric i Aleksabndar Nadja.

VIse vesti na : http://www.scorpion-gym.si/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=114
..
   
printer friendly create pdf of this news item