JUNIORSKO K-1 PRVENSTVO SRBIJE

Boljevac je bio domaćin juniorskog prvenstva države u disciplini K-1...

Oko 100 boraca iz cele Srbije se okupilo da pokaže svoje znanje... Naš Klub je nastupio u smanjenom sastavu, ali uspeh nije bio mali. Naprotiv, 6-o člana ekipa je zauzela drugo mesto u konkurenciji35 klubova Kik boks saveza Srbije.

MILAN MARIĆ je pokazao ono što su znali samo neki od nas. On je NOVI šampion Srbije. Brz, beskompromisan i veoma ubedljiv. Dve borbe - dve pobede. Može mnogo bolje!

DALIBOR NIKOLIĆ i njegov klubski drugar MAREK MEDOVARSKI su pokazali svoj raskošan talenat. Dalibor je imao dva meča i dve pobede (Uroš Gvozdenović-Vranje, i Dušan Đorđević- Palmini tigrovi Jagodina), a Marek je pobedio odličnog Nikolu Radosavljevića ("Sloboda lavovi"-Užice). Kao dva klubska člana , finalni meč nisu radili. Pobednik bez borbe je Dalibor. Čestitamo!

ZDRAVKO BJELIĆ je pokazao zašto je Prvak Evrope za mlađe juniore. Prvi meč u kategoriji dva puta većoj od titule (sada kat. -71 kg., a pre kat. -63,5 kg.(Pubertet je čudo!)). Malo se zagrejao protiv Aleksandra Rajačića (Despot-Smederevo), a polufinalni meč je radio sa odličnim Đorđe Bukvićem (Unity-Vrbas). Taj meč je bio i NAJBOLJI meč ovog prvenstva. Snaga, tehnika, borbenost, prelepe akcije ova dva takmičara su znak da kik boks reprezentacija Srbije ne mora da brine za svoju budućnost. Pobeda Bukvića, i dobar razlog za još bolji trening našeg Šampiona. Čestitamo Zdravko!

NEBOJŠA KELJANOVIĆ uz pravilan rad, i odnos prema treningu, može da napravi mnogo. Prvi meč protiv Zorana Rakića ("Batajnica") je počeo dobro, ali nije do kraja izgledao tako. Mada je pobedio 3:0 , Nebojša nije zadovoljio ovim mečom. Uvidevši grešku, drugi meč (Velimir Svrakota- "Unity" Vrbas) je bio odličan. Slušajući ugao, radivši po instrukcijama, meč je izgledao kao igra. Bez umora, pogrešnih pokreta, promašaja, sve je delovalo kao sat. Pobeda na poene 3:0. Finalni meč će biti naknadno održan zbog odrađena 2 meča u danu.

JELENA JOVIĆ je vredna, pametna i iznad svega marljiva devojka. Svaki meč radi dobro i kvalitetno, ali kao za inat, UVEK ima za protivnice takmičarke sa više iskustva. Ali svaki put Jelena je sve bolja, i bolja... Svaki poraz je put ka pobedi... Jelena to zna najbolje! Njen Klub i njeni drugari to znaju!!!

Čestitamo svim takmičarima na zalaganju!


..
   
printer friendly create pdf of this news item